Maaltijden

Assortimentslijst kant-en-klaargerechten uit eigen keuken

Product Prijs
Soepen
tomatensoep
tomatengroentesoep
Chinese tomatensoep
aspergesoep
champignonsoep
runderbouillon
kippensoep
groentesoep
ossenstaartsoep
goulashsoep
erwtensoep
Vleesgerechten
rundvlees in ketjapsaus
rundvleesragout
gehaktballetjes in babi pangang-saus
hachee
kip in zigeunersaus
kip in zoete saus
kip piri piri
babi pangang
boeuf bourgignon
runderlappen in eigen braadjus
gebraden gehaktbal, saucijsje of slavink in jus
gebraden speklappen (herfst/winter)
biefreepjes in stroganoff- of peper-roomsaus
varkenshaasje in champignonroomsaus
Aardappelsoorten
gebakken krieltjes met spekjes
aardappelgratin
aardappelpuree
Groenten
witlof met ham en kaas
diverse soorten groenten (o.a. bloemkool/ broccoli, boontjes,
worteltjes, tuinbonen, erwtjes/worteltjes, spruitjes, gemengde
groenten, rode kool) => variabel
Stamppot
zuurkoolstamppot, hutspot, boerenkoolstamppot (herfst/winter)
voorjaarsstamppot, andijviestamppot (lente/zomer)

De stamppot is o.a. te combineren met rookworst, gehaktbal,
hachee en gebraden speklappen.
Overige Gerechten
nasi
bami
spaghetti
macaroni
witte rijst
Oosterse noedels
pasta à la Verheijen
maaltijdschotel met o.a. gehakt, groenten en krieltjes
spinazie kipschotel
hete bliksem
witlofschotel
spinazie kipschotel
zuurkoolschotel (herfst/winter)
lasagne
tortilla’s
Salades
huzarensalade
verse salade
lunchsalade
diverse soorten rauwkostsalades
Snacks
worstenbroodjes
gevulde stokbroodjes (gehakt of ham-kaas)
Ijs/bavarois
ambachtelijk roomijs van Puur 48: amarena (kersen)
chocolade-, bitterkoekjes en aardbeienbavarois