< Terug naar Bestellen

Gourmet

Met liefde voor het vak en gevoel voor traditie zorgen wij dagelijks voor het lekkerste vlees en heerlijke verse gerechten uit eigen keuken. In de slagerij hebben natuurlijk een uitgebreid assortiment van de lekkerste maaltijden en vleesproducten. Via de website is het mogelijk om eenvoudig je barbecue, gourmet of tapasschaal te bestellen.

Gourmet Verheijen

2 gemarineerde kipfilet 1 biefstukje 1 biefspies Argentijns 1 gourmetsaté 1 gemarineerde varkenshaas 1 gourmetburger 1 gourmetvinkje

€10,95

Gourmet Klassiek

2 kipfilet 2 biefstukjes 1 varkensschnitzeltje 1 gourmetsaté 1 gourmetburger 1 gourmetvinkje

€9,50

Gourmet Culinair

2 biefstukjes van de haas 1 biefspies Argentijns 2 gemarineerde varkenshaas 1 gemarineerde lamsfilet 1 gourmetscampi

€12,95

Gourmet Kids

1 kipfilet 1 gourmetsaté 1 gourmetburger 1 gourmetvinkje

€4,00

Gourmet aanvulling

sausjes, huzarensalade, huis- en koolcashewsalade, krieltjes, ui, paprika en champignons en stokbrood (om zelf af te bakken) met kruidenboter

€8,50

Fondueschaal

3 fonduevarkensfilet 3 fonduebief 3 fonduekipfilet 2 fondueballetje 2 fonduevinkje

€8,75

Lekker met familie of vrienden aan tafel je eigen gerechtjes klaarmaken. Gourmetten is leuk, gezellig en makkelijk. Met het gourmetassortiment van Traiteur-Slagerij Verheijen tover je in een mum van tijd iets lekkers op tafel. Je kunt kiezen uit verschillende specialiteiten.

Uiteraard hebben we ook aan de kleine eters gedacht. Hiervoor hebben we een speciale kids-gourmet samengesteld. En voor de grote eters: maak je gourmet compleet met sausjes, huzarensalade, huis- en koolcashewsalade, ui, paprika en champignons en stokbrood met kruidenboter.

Bekijk de gourmetfolder en laat je inspireren!

Te bestellen vanaf 2 personen (ook gourmet aanvulling te bestellen vanaf 4 personen). Bestel je gourmet via de webshop of telefonisch, minimaal 1 dag vooraf, zodat je de bestelling na 16.30 uur (let op: op zaterdag tussen 15.00 en 16.00 uur) kunt afhalen. Wil je de bestelling eerder afhalen? Vermeld dit dan even, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.